CHEMTRAILS

OPERACIÓN PANDEMIA

DAVID ICKE: PROJECTE CAMELOT

dijous, de juny 22, 2006





SOBRE L'ACTIVITAT
DE LA MENT- III


Tristament el nostra món, les nostres escoles, les nostres universitats, son centres que bàsicament eduquen persones, que el dia de demà seran totalment escèptiques. No vull dir jo que, malgrat tot, dins aquests grups escèptics, no hi hagi algunes persones inquietes i anhelants, que preferiran la descoberta d'altres coses i, no tindran en comte, moltes "lleis inviolables", diguem-ne dogmatismes científics, que la Universitat els hi haurà donat, com a eines infal·libles de conprovació, de lògica, etc.

Però bàsicament les escoles del Planeta, estan preparant gent escèptica, que estaran encotillats en els coneixements molt parcials, que emanen tan sols d'una ínfima part del que és l'Univers Integral de la Persona Humana i de la Naturalesa.
Aquest factor, és el que també fa que tinguem un món, ens uns aspectes tan (aparentment) avançats, però alhora, amb uns altres, de retard totalment endèmic. Ara ja ens posariem en un tema una mica escabrós. Però diguem que si la Ciència investigués en "tos els nivells de la Naturalesa", en tos els seus nombrosos àmbits (o com en més millor) que no es limités a investigar l'àmbit físic. De la mateixa manera que investiga els àmbits micro-biològics a través dels ja avui sofisticats microscòpis, o que està investigant els àmbits més allunyats de l'Univers i la Galàxia a través també, de potentíssims telescopis, instal·lats en satèl·lits, o des de l'Estació Espacial Internacional, etc., doncs que els científics "aprenguéssin" també, a penetrar en els "Universos Paral·lels", que estan penetrats i compenetrats (sense barrejar-se) en el nostre mateix Univers físic (diguem-ne "conegut"). Tota investigació que es basés en aquest criteri, seria d'una lògica totalment "nova", òbviament ampliada amb molts més graus d'objectivitat. Seria una investigació verificada a través d'altres "plans dimensionals", en cada un d'ells, hom veuria aspectes originaris, que tenen la seva expressió final en l'àmbit físic. Perquè TOT el que està en l'àmbit físic te el seu assentament i origen en el Món Vital, Astral, Causal, Mental, etc.

Tot això son Coneixements que l'Ocultisme i l'Esoterisme rigorosos, de fons, han tingut des d'una antigor que es perd "en la nit profunda de totes les edats" (com diu un Mestre). "Coneixements" que avui dia s'estan divulgant a l'engrós i que son a l'abast de qui els vulgui, i que, en altres èpoques, (segons els moments històrics i polítics), només hi ha tingut accés secret, determinats "Adeptes" i "Alumnes". Per tan, cal que poc cas a tots els "ignorants il·lustrats", que es burlen de totes aquestes consideracions des del pedestal de sorra del seu escepticisme intel·lectual. El veritable "Coneixement Antic" o Ocultisme, doncs, sempre ha tingut aquest SABER. Si la Medicina, posem per cas, comencés d'estudiar les malalties, les enfermetats, en el Cos Vital del pacient, detectar-les i tractar-les, s'evitaría la irrupció d'aquestes en el Cos Fisic,probablement s'evitarien alguns desencarnaments. Ja va parlar de tot això amb tota la Saviesa i Coneixement de Causa, que tenia,en Aurèola Paracels, Gran Mestre de la Medicina, però la majoria de "ments estretes" de cada època no el van comprendre.
Per això tenim un món en el que anem "coixos", perquè les coses s'investiguen molt bé en el Pla Físic, però en molts casos es desconeix l'inici, i la reacció inicial de molts processos que s'originen en el Cos Vital del malalt. El Cos Vital, també anomenat "Cos Etèric" i també "Bioplàstic" o "Lingam Sarira", és la secció superior del Cos Físic, la seva part "tetradimensional". Segons ens explica l'esoterisme seriós, (no el de fira), l'organisme físic no podria funcionar sense aquest assentament vital, on s'hi processen tots els fenòmens calòrics, elèctrics, magnètics, biològics,etc., de l'organisme. Està constituït per quatre èters: el Lluminós, el Reflector, el Químic i el de la Vida. Bé, no farem aquí un estudi exhaustiu, això tan sols és una mínima pinzellada del que la Ciència s'hauria de prendre "molt seriosament", i que és un Coneixement que ens ve des de l'albada de la Humanitat.
Un mateix però, hi pot fer molt, per auto-descobrir molts d'aquests aspectes, ni que sigui a un nivell particular i íntim, per això he volgut remarcar emfàticament, el fet que és bo que les persones sapiguem, si més no, de tan en quan, sortir-nos d'aquesta quotidianitat que ens absorbeix, i poder passar a aquestes pràctiques, en les que es posen en suspensió els sentits físics (dels que tan abusem) i, en definitiva, la Ment infatigable, i aleshores, aprendre a distingir, a saber escoltar, observar, a tornar-nos molt més sensitius d'aquests "altres universos" que ens envolten, i dels quals en depenem més que no ens imaginem. I arribar a conèixer tota aquesta integralitat i veure que el món és molt més ample, que existeixen a disposició de l'home, moltes més eines que per desconeixement no s'utilitzen.
Descobrir que l'"engany" és precisament "creure" que aquest món físic ho és tot, o pensar que l'únic que realment existeix es aquesta amalgama de "problemes econòmics, socials, amorosos, racials, de tot tipus que, veritablement on tenen l'origen és en la "subconsciència" humana. Sinó que tanmateix, hi ha altres "Estats de Consciència" que ens poden fer descobrir "altres àmbits dimensionals de la Vida", on hom pot accedir-hi en veritables exercicis de "Salut Espiritual", on podem reposar, trobar-nos amb éssers que ja no son entre nosaltres, o altres plans i móns, amb els pròpis Elementals: Gnoms, Fades, Sílfides, els pròpis de cada arbre o cos del Món Vegetal, dels Aires, la Terra, del Foc, de l'Aigua, etc.
Manuel Luis Tatjé
Fi d'aquest treball en tres "entrades" que espero us hagi "arribat" i us arribi en sentit espiritual o en sentit polèmic... El seu sentit tindrà. MLT

NASSIM HARAMEIN: LA NOSTRA VERTADERA HISTORIA - 1

NASSIM HARAMEIN: LA NOSTRA VERTADERA HISTORIA - 2 -

NASSIM HARAMEIN: LA NOSTRA VERTADERA HISTORIA - 3 -

NASSIM HARAMEIN: LA NOSTRA VERTADERA HISTORIA - i 4 -