CHEMTRAILS

OPERACIÓN PANDEMIA

DAVID ICKE: PROJECTE CAMELOT

diumenge, d’abril 01, 2007


SI TOT FOS PEL PROGRÉS DE LA HUMANITAT...
Si tot fos en benefici de l'Home, si tot fos pel bé integral de la Humanitat, tothom es podria sentir satisfet i estalvi davant qualsevol tipus d'experiment, d'innovació, d'avenç, de progrés en qualsevol terreny... Si no fos que els "poders que ho sistematitzen tot", no tenen cap escrúpol, per aplicar els progressos científics i tecnològics a potenciar, sobretot, el seu propi poder, amb tot el que això significa en tots els camps. Al S.XXI en aquest Planeta, encara es considera la guerra com un factor "imprescindible" per aconseguir o mantenir situacions, bàsicament de domini, aquella antiga "llei del més fort", però treta de context i utilitzada fins la sacietat pels ben avinguts grups de poder que dominen el "pastís" de la Humanitat. O aquella cantilena que circulava, fa anys (com per justificar les guerres: com si aquestes fossin justificables!) de que només es progressa a través de les guerres, perquè en i a través d'aquestes, s'han de produir accelerades innovacions de tot tipus. Com si un la Pau - per si mateixa -, no fos prou estimulant per créixer i avançar ! És matant-nos que creixem i avancem ? Sí (allò que diuen) a garrotades..! Però sembla que no n'aprenem, perque avui la "benaurada societat del benestar", tant agradable, en la que ens hi sentim tant bé, és alhora, la bena que ens tapa els ulls...
Però la qüestió, força difícil de sintetitzar, és més seriosa i complexa del que pugui semblar a primera vista. Per desgràcia sempre moren els innocents... "Innocents" que de vegades, van "alegres i coratjosos" a la guerra que els hi han muntat, pensant-se que "defensen la Pàtria" , quan en realitat són un dels tentacles més agressiu i assassí del pitjor dels botxins, que envaeix i mata per poder. L'altra "història" és la que expliquen alguns medis de comunicació, que amb la seva "informació" esdevenen un "altre dels tentacles encobridors" del botxí, que tots sabem, no ens enganyem, qui és.
Si tot fos pel bé de la Humanitat ! No hi ha res de tot això que ho sigui. Només és poder econòmic: maquinària per destruir, i després, maquinària per construir; en el trajecte: incontables morts i tragèdia per tots els bàndols, uns enganyats o fanatitzats, els altres victimes del genocidi; tancant aquest cercle: fantàstics beneficis econòmics per tots els sectors interessats en fomentar, (pretendre justificar) i mantenir la guerra; mentrestant, els països "rics" (entenguis però que directament o indirectament també han participat o participen de la guerra), mirem el desastre continu i permanent des de la televisió, per adonanr-nos del bé que estem des del nostre "benestar".
Si tot fos pel progrés de la Humanitat, d'una vegada per totes, s'hagués superat la gran contradicció, - en la que tants creuen encara-, que per aconseguir la Pau s'ha de fer a través de la Guerra. Sí, desgraciadament, sempre ha sigut així, mal que ens pesi, és perquè l'home en realitat, no ha progressat, ni madurat, en el fons de la seva Consciència: NOMÉS HA ANAT CANVIANT D'ARMES, PERÒ NO DE PENSAMENT, a la vista està, que l'equívoca il·lusòria meta que l'ha mogut sempre segueix essent la mateixa, és la que s'imposa, encara avui dia: EL PODER I EL DOMINI PER LA FORÇA , ja sigui aquesta física o psíquica.

El panorama és força descoratjador. I la mentida ha fet, tanmateix, estralls. Però jo darrerament, quan reflexiono i dono a reflexionar temes d'aquests, tant punyents,sempre dic, que per alguna cosa s'ha de començar: Reflexionem i Descobrim sempre per nosaltres mateixos. No ens creguem res del que ens diguin... Però, alhora, escoltem tothom.


Manuel Luis TatjéNASSIM HARAMEIN: LA NOSTRA VERTADERA HISTORIA - 1

NASSIM HARAMEIN: LA NOSTRA VERTADERA HISTORIA - 2 -

NASSIM HARAMEIN: LA NOSTRA VERTADERA HISTORIA - 3 -

NASSIM HARAMEIN: LA NOSTRA VERTADERA HISTORIA - i 4 -